top of page

Wie ben ik?

 

Ik ben Kris Gijbels, geboren in 1979 te Heusden- Zolder.

 

Via mijn ouders ben ik in mijn vroege tienerjaren al in contact gekomen met alternatieve geneeskunde.

Op mijn 18e ben ik dan ook afgestudeerd als Shamballa Reiki Master.

 

Ik heb daarna een technische opleiding als ingenieur genoten en heb mij in het begin van mijn carrière vooral met ‘de techniek’ beziggehouden. Door mijn job werd ik wereldwijd tewerkgesteld, en de verschillende culturen hebben mij de nodige inzichten bijgebracht. Elk met hun eigen waardes en levenslessen. Diep binnenin voelde ik de behoefte naar meer ‘mens’ en minder ‘techniek’.

 

In 2011 heb ik dan een 10- daagse Vipassana meditatiecursus gevolgd te Dilsen- Stokkem. Hierdoor werd ik zodanig bewust van wat ik echt wou: een mens doen groeien!

 

Ik heb dan ook de kans gekregen om een management functie uit te oefenen, waardoor ik op vlak van ‘people management’ veel heb kunnen leren en ervaren. Ik heb voor mijn eigen ontwikkeling ook nog enkele cursussen gevolgd mbt ademhalings- en relaxatietechnieken en ik beoefen yoga.

 

In 2021 ben ik in contact gekomen met Dr. Kristien Mechelmans en de FKC- methodiek. Een nieuwe wereld ging voor mij open en het voelde als ‘thuiskomen’. Het bracht mij terug naar mijn basis, naar mijn talenten, met andere woorden, naar Mijn Bron.

 

Ik wil jou helpen jouw bron terug te vinden en deze leren te ontwikkelen.

 

Namasté.

 

Kris

foto wandeling_edited_edited.png
6606f35dadd08-bpfull.jpg
bottom of page